fbpx

Misiunea Noastră

MAI PUȚIN ZAHĂR, FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI, UN GUST UNIC

Misiunea noastră este de a face viața oamenilor mai colorată și de a-i inspira cu o ceașcă plină de fericire. Ne străduim să devenim cel mai îndrăgit brand de ceaiuri cu bule, oferind produse de înaltă calitate fără coloranți artificiali, cu nectar de fructe natural și cu mai puțin zahăr. În acest fel am creat și pentru vegani băuturi specifice și delicioase.

Ce este Bubble Tea?

UN CEAI CU UN GUST EXOTIC

Băutura Bubble Tea nu poate fi completă fără toppingul de tapioca sau fără cel al perlelor cu nectar natural. Avem cele mai bune cocktail-uri cu ceai, cu sau fără lapte, iar pentru vegetarieni oferim varianta cu lapte de soia. Pentru cei care doresc o variantă și mai sănătoasă a băuturii, le punem la dispoziție îndulcitori naturali precum stevia.

Noi îți oferim o varietate largă de băuturi, inclusiv personalizarea acestora cu gusturi într-un număr nelimitate de gusturi. Poți crea și tu combinația ta perfecta.  Uite ce spun alții care au încercat deja, te așteptăm la noi vei savura fiecare picătură.

„Super delicios”, „Are un gust foarte bun”, „Pur și simplu e Senzație!”,
„Niciodată nu m-am distrat atât de mult cu o băutură în viața mea“

Play Video

De ce Jay Bubble Tea?

proaspăt Făcut pentru fiecare client din cele mai bune ingrediente

Ceaiuri pregătite exclusiv
din frunze organice.

80% din siropuri folosite sunt
fără coloranți artificiali.

Perlele sunt din nectar
natural și sunt vegane.

Perlele de Tapioca

Perlele au o formă rotundă, de culoare maro închis în interior și un aspect translucid în exterior. Au un gust ușor de caramel și o consistentă jelly.

shutterstock_106138136 2

Perle din nectar natural

Au o formă rotunda cu un cu un înveliș exterior transparent, iar în interior este nectar de fructe cu diverse arome. Culoarea variază în funcție de nectarul lichid din interior. Când este mușcată creează o explozie distractivă.

RASPBERRY

lychee

MANGO

green apple

STRAWBERRY

passion fruit

blueberry

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.