fbpx

Jay Bubble Tea

Zalău
Value Center

Adresa și zona: Bd. Mihai Viteazu nr. 58B, Zalău, Sălaj, zona FoodCourt langa Donuterie

Zalău
Value Center

Value Center Zalău este un centru comercial modern și inovator, care găzduiește o varietate de magazine și servicii din diferite domenii. Aici vei găsi branduri renumite în moda, încălțăminte, cosmetice, electronice, dar și hypermarket-uri și cafenele. Toate acestea sunt dispuse pe o suprafață de peste 40.000 de metri pătrați și sunt menite să ofere o experiență de cumpărături plăcută și relaxantă.

Noua noastră locație din Value Center Zalău este situată în zona foodcourt, lângă Donuterie. Aceasta este o locație excelentă pentru a te bucura de un băutură răcoritoare și de o gustare delicioasă după o sesiune de cumpărături. Te așteptăm într-un spațiu modern și primitor, unde vei putea savura cele mai bune băuturi Boba Bubble Tea. Vino să descoperi gama noastră variată de sortimente și să te bucuri de o experiență unică și plină de gust!

Tags: #ValueCenterZalau #shopping #retailtherapy #fashion #beauty #homegoods #foodie #eatlocal #coffee #weekendvibes #funwithfriends #giftideas #shopsmall #supportlocal #discoverzalau

HARTA
LOCAȚIE

Bd. Mihai Viteazu nr. 58B, Zalău, Sălaj, zona FoodCourt langa Donuterie

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.