fbpx

Jay Bubble Tea

Cluj Napoca
Vivo! Mall

Adresa și zona: Strada Avram Iancu 492-500, Floresti (Zona FoodCourt)

Cluj Napoca
Vivo! Mall

Situat la doar câțiva kilometri de Cluj-Napoca și Florești, VIVO Mall este un loc excelent pentru a savura cele mai bune băuturi Bubble Tea într-un mediu modern și confortabil. Mall-ul oferă o gamă largă de magazine și restaurante, iar food court-ul este locul ideal pentru a-ți răcori cu o băutură delicioasă de Bubble Tea. În plus, zona din jurul VIVO Mall este plină de oportunități de divertisment și atracții turistice, cum ar fi Parcul Central și Grădina botanică din Cluj-Napoca.

Bubble Tea Barul nostru din food court este locul perfect pentru a-ți satisface pofta de ceva dulce și răcoritor în timp ce faci cumpărături sau te relaxezi după o zi lungă. Fie că alegi o băutură clasică de Bubble Tea sau una din variațiile noastre inovative, suntem siguri că vei savura fiecare înghițitură. Vino să ne vizitezi și să descoperi experiența unică de Bubble Tea pe care o oferim!

Tags: #BobaBarCluj #ClujNapocaBoba #BobaFlorești #ClujNapoca #Florești #ClujCounty #VisitCluj #ClujLife #VIVOMallCluj #ClujShopping #ClujMall #FoodieCluj #ClujDrinks #BubbleTeaCluj #ClujEats #ClujFoodies #FloreștiShopping #VIVOMallFlorești

HARTA
LOCAȚIE

Strada Avram Iancu 492-500, Floresti (Zona FoodCourt)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.