fbpx

Jay Bubble Tea

Timișoara
Shopping City​

Adresa și zona: Calea Șagului 100, Timișoara Parter, vis a vis de ProBeauty si Marelbo (zona Fashion)

Timișoara
Shopping City​

Shopping City Timișoara este unul dintre cele mai mari centre comerciale din oraș, cu o varietate de magazine și restaurante. Atmosfera este modernă și prietenoasă, iar design-ul este plăcut și primitor. Shopping City Timișoara oferă o mulțime de opțiuni pentru distracție, cum ar fi cinema, zone de joacă pentru copii și evenimente culturale și sportive.

Magazinul nostru de bubble tea făcut se află la parterul centrului comercial, lângă centrul info, intrarea Fashion. Suntem mândri să oferim o selecție de băuturi sănătoase și delicioase, făcute cu ingrediente naturale și organice. Locația noastră este ușor de găsit și accesibilă pentru toți clienții, fiind amplasată într-unul dintre cele mai frecventate puncte din centrul comercial. Vă invităm să savurați o băutură răcoritoare și sănătoasă la magazinul nostru de bubble tea, în Shopping City Timișoara.

Tags: #BubbleTea #Boba #TeaLover #MilkTea #Tapioca #DrinkUp #Refreshing #ThirstQuencher #TeaTime #Beverage #Yummy #Delicious #Timisoara #ShoppingCityTimisoara #OrganicTea

HARTA
LOCAȚIE

Calea Șagului 100, Timișoara Parter, vis a vis de ProBeauty si Marelbo (zona Fashion)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.