fbpx

Jay Bubble Tea

Timișoara
Iulius Town (2)

Adresa și zona: Piața Consiliul Europei 2, Timișoara, Etajul 2, FoodCourt langa Gioelia Cremeria

Timișoara
Iulius Town (2)

Iulius Town este unul dintre cele mai mari centre comerciale din orașul tău. În această locație vei găsi o mulțime de magazine și restaurante, precum și un cinema modern. Acesta este un mall elegant și plin de viață, cu un design contemporan și multe opțiuni pentru divertisment. Atmosfera este prietenoasă și plăcută, ceea ce face ca Iulius Town să fie un loc perfect pentru petrecerea timpului liber sau pentru cumpărături.

La etajul doi al Iulius Town, etajul FoodCourt între Inmedio și Gioelia, veți găsi magazinul nostru de bubble tea făcut din frunze organice. Suntem mândri să servim băuturi de înaltă calitate, care sunt sănătoase și delicioase. Utilizăm frunze organice pentru a ne asigura că băutura noastră este cât mai sănătoasă posibil. În plus, poziția noastră centrală în mall face ca magazinul nostru să fie ușor de găsit și accesibil pentru toți clienții. Vă așteptăm cu drag să savurați o băutură răcoritoare și revigorantă la magazinul nostru de JAY BUBBLE TEA.

Tags: #timis #timisoara #BubbleTea #Boba #TeaLover #MilkTea #Tapioca #DrinkUp #Refreshing #ThirstQuencher #TeaTime #Beverage #Yummy #Delicious #HealthyDrink #OrganicTea #Satisfying

HARTA
LOCAȚIE

Piața Consiliul Europei 2, Timișoara, Etajul 2, FoodCourt langa Gioelia Cremeria

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.