fbpx

Jay Bubble Tea

Târgu Mureș ​
Shopping City

Adresa și zona: Blv. 1 Decembrie 1918, nr. 242, Târgu Mures, Et 1, Zona Foodcourt / Cinema

Târgu Mureș ​
Shopping City

Shopping City Târgu Mureș este un centru comercial modern, situat în inima orașului, care oferă o gamă largă de opțiuni de cumpărături, divertisment și gastronomie. Aici puteți găsi magazine de brand, cinema, locuri de joacă pentru copii și o varietate de restaurante și cafenele.

Magazinul nostru de bubble tea este situat la etaj, în zona foodcourt, vizavi de Cineplexx, unde vă invităm să vă răcoriți cu o băutură delicioasă și revigorantă. Folosim frunze de ceai organice și siropuri naturale pentru a crea băuturile noastre, și perle de nectar fără gluten și fără coloranți artificiali pentru a oferi un topping savuros și plin de textură. Vă așteptăm să vă bucurați de o experiență unică și să încercați cele mai bune băuturi de bubble tea din Târgu Mureș la magazinul nostru din Shopping City!

Tags: #ShoppingCityTarguMures #CineplexxTarguMures #TarguMuresMall #Foodcourt #OrganicTea #NaturalSyrups #TapiocaPearls #BobaLovers #BubbleTeaTime #TeaLover #DrinkArt #Refreshing #TastyTreats #Yummy #ShopLocal

HARTA
LOCAȚIE

Blv. 1 Decembrie 1918, nr. 242, Târgu Mures, Et 1, Zona Foodcourt / Cinema

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.