fbpx

Jay Bubble Tea

Târgu Mureș
Centru

Adresa și zona: Piata Trandafirilor nr 27-30, Târgu Mureș, Romania

Târgu Mureș
Centru

Târgu Mureș este un oraș situat în centrul Transilvaniei, cunoscut pentru arhitectura sa eclectică și pentru mozaicurile sale culturale. Printre obiectivele turistice deosebite se numără Palatul Culturii, care găzduiește Muzeul de Artă al Județului Mureș, dar și Biserica Reformată, care este un exemplu remarcabil al arhitecturii protestante din secolul al XVIII-lea.

Centrul orașului este străjuit de Piața Trandafirilor, una dintre cele mai importante zone pietonale din Târgu Mureș. Aceasta este un loc plin de viață, unde turiștii pot admira arhitectura impresionantă a clădirilor din jur, dar și savura preparatele tradiționale în cafenelele și restaurantele de aici. În apropierea Palatului Culturii, turiștii pot găsi și o cafenea care servește cele mai bune băuturi din oraș: bubble tea. Aceasta se află la doar câțiva pași de Palatul Culturii și este locul perfect pentru a te răcori și a te relaxa după o zi plină de aventuri în Târgu Mureș.

Tags: #TarguMures #Mures #Transilvania #PalatulCulturii #PiataTrandafirilor #BisericaReformata #Arhitectura #BubbleTea #BobaTea #BobaLover #MilkTea #TeaTime #DrinkUp #Refreshing #Delicious #TarguMuresBubbleTea #PalatulCulturiiBubbleTea

HARTA
LOCAȚIE

Piata Trandafirilor nr 27-30, Târgu Mureș, Romania

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.