fbpx

Jay Bubble Tea

Râmnicu Vâlcea​
Shopping City

Adresa și zona: Strada Ferdinand 38A, Râmnicu Vâlcea Et 1, zona FoodCourt, langa Waffles / Cinema City.

Râmnicu Vâlcea​
Shopping City

Râmnicu Vâlcea este un oraș plin de farmec și istorie, situat în inima Munteniei, într-o zonă pitorească cu peisaje montane frumoase și zone rurale idilice. Orașul este cunoscut pentru monumentele istorice și arhitecturale care îl împodobesc, printre care se numără Biserica Sfântul Nicolae, Cetatea Râmnicului, Muzeul Județean și Casa Simian.

În acest oraș plin de istorie, s-a deschis recent un nou magazin de Bubble Tea, situat în Shopping City Mall. Acesta oferă o experiență unică, în care poți savura cele mai delicioase băuturi Bubble Tea din zonă. Aici, vei găsi o gamă largă de arome și combinații, realizate cu ingrediente proaspete și de calitate, pentru a oferi un gust autentic și delicios. În Râmnicu Vâlcea, magazinul de Bubble Tea din Shopping City Mall este singurul loc unde poți savura cele mai bune băuturi Bubble Tea din oraș.

Tags: #RâmnicuVâlcea #Vâlcea #ValceaCounty #ValceaLife #VisitRâmnicuVâlcea #RâmnicuVâlceaCity #RâmnicuVâlceaShopping #RâmnicuVâlceaMall #Valceashoppingmall #ShoppingCityVâlcea #FoodieRâmnicuVâlcea #RâmnicuVâlceaDrinks #BubbleTeaVâlcea #ValceaEats #ValceaFoodies #bobavalcea

HARTA
LOCAȚIE

Strada Ferdinand 38A, Râmnicu Vâlcea Et 1, zona FoodCourt, langa Waffles / Cinema City.

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.