fbpx

Jay Bubble Tea

Ploiești
AFI Ploiești

Adresa și zona: Strada Calomfirescu 2, Ploiești, Afi Palace, Etajul 1 (langa H&M)

Ploiești
AFI Ploiești

ETAJUL 1, langa H&M 🤗

Bucură-te de o călătorie senzorială la Jay Bubble Tea, situat în AFI PALACE MALL – PLOIEȘTI! În inima acestui oraș vibrant, descoperă aromele fascinante ale ceaiului cu bule, reinterpretate în nuanțe inedite. Fii parte din povestea noastră în timp ce te bucuri de băuturi de cea mai înaltă calitate și perle explozibile inovatoare, complet VEGANE și fără gluten, care transformă fiecare înghițitură într-o experiență unică. Pășește într-o lume a autenticității și inovației, unde fiecare sorbitură te aduce mai aproape de bucuria pură a gustului.

În plin centrul Ploieștiului, lângă punctele turistice remarcabile precum Biserica Sfântul Ioan și Piața Trandafirilor, te invităm să ne găsești în vecinătatea centrului de cultură “Ion Luca Caragiale”. Aici, într-un ambient modern și primitoare, îți oferim o pauză răcoritoare și savuroasă în explorarea orașului. Cu o istorie bogată și clădiri istorice încântătoare, Ploieștiul găzduiește o oază autentică a gustului în fiecare ceașcă de Boba Bubble Tea. Îți prezentăm o gamă variată de sortimente, invitându-te să experimentezi nuanțele și aromele noastre distincte. Vino și alătură-te comunității noastre pasionate de inovație și bucuria simplă de a savura. La Jay Bubble Tea, fiecare moment devine o aventură a gustului într-un cadru plin de farmec și autenticitate.

Tags: #Ploiești #bubbletearomania #bubbleteaploiesti #BisericaSfIoan #ParcMemorial #ExplorândPloieștiul #BubbleTea #BobaTea #BobaLover #MilkTea #AFIPloiești #PloieștiMall #TrandafirilorBubbleTea

HARTA
LOCAȚIE

Strada Calomfirescu 2, Ploiești, Afi Palace, Etajul 1 (langa H&M)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.