fbpx

Jay Bubble Tea

Pitești
Vivo! Mall

Adresa și zona: Calea București 36, Pitești, Et 1, Zona Foodcourt

Pitești
Vivo! Mall

VIVO Mall Pitești este unul dintre cele mai populare centre comerciale din regiune, cu o gamă largă de magazine și restaurante. Atmosfera este plăcută și modernă, iar designul este bine gândit pentru a face shopping-ul cât mai confortabil. VIVO Mall Pitești oferă o varietate de opțiuni pentru distracție, cum ar fi cinema, zone de joacă pentru copii și evenimente culturale.

Magazinul nostru de bubble tea se află la etaj, în zona foodcourt-ului. Suntem mândri să oferim băuturi delicioase și sănătoase, făcute din frunze de ceai organice și siropuri naturale. Toppingurile noastre de perle de nectar sunt fără gluten și fără coloranți artificiali, care sunt vegane și pot fi savurate de toți clienții noștri. Veniți să ne vizitați și să savurați o băutură răcoritoare și gustoasă la magazinul nostru de bubble tea din VIVO Mall Pitești.

Tags: #BubbleTea #Boba #TeaLover #MilkTea #Tapioca #DrinkUp #Refreshing #ThirstQuencher #TeaTime #Beverage #Yummy #Delicious #VIVOMallPitesti #Pitesti #OrganicTea

HARTA
LOCAȚIE

Calea București 36, Pitești, Et 1, Zona Foodcourt

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.