fbpx

Jay Bubble Tea

Cluj Napoca
Iulius Mall

Adresa și zona: Strada Alexandru Vaida Voevod nr. 53B, Cluj-Napoca (Zona Cinema City, etajul 1)

Cluj Napoca
Iulius Mall

Cluj-Napoca este un oraș vibrant și multicultural, situat în nord-vestul României, care se bucură de o istorie bogată și o atmosferă cosmopolită. Aici se întâlnesc trecutul și prezentul, iar arhitectura istorică, parcurile îngrijite și viața culturală dinamică fac din Cluj-Napoca un oraș fascinant pentru vizitat. Orașul este de asemenea cunoscut pentru universitățile sale de prestigiu, iar comunitatea studențească diversă și energică îl face un loc interesant și animat.

Iulius Mall Cluj este un centru comercial popular din oraș, situat într-o locație convenabilă aproape de centrul orașului. Aici poți găsi o mulțime de magazine, restaurante și facilități de divertisment, inclusiv un cinema și o sală de jocuri. În plus, în Iulius Mall Cluj, poți găsi tea barul nostru de Bubble Tea, unde poți savura cele mai bune băuturi Bubble Tea din oraș. In Iulius mall este un loc minunat pentru a-ți petrece timpul cu prietenii sau familia, în timp ce savurezi o băutură bubble tea răcoritor și delicios.

Tags: #ClujNapoca #IuliusMallCluj #ClujShopping #ClujMall #VisitCluj #ClujLife #FoodieCluj #ClujDrinks #ClujEats #ClujFoodies #IuliusFoodCourt #IuliusMallFoodies #BubbleTeaCluj #ClujNapocaBoba #IuliusMallBoba #BobaBarCluj #IuliusMallDrinks #IuliusMallEats

HARTA
LOCAȚIE

Strada Alexandru Vaida Voevod nr. 53B, Cluj-Napoca (Zona Cinema City, etajul 1)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.