fbpx

Jay Bubble Tea

Iași
Palas Mall

Adresa și zona: str Palas 7A, Iași, Zona Atrium palas mall - langa dr coffee

Iași
Palas Mall

Palas Mall Iasi este un adevarat punct de atractie in orasul Iasi, gazduind unele dintre cele mai exclusiviste magazine si restaurante. Acesta este amplasat in centrul orasului si este inconjurat de o atmosfera de eleganta si modernitate. Palas Mall Iasi este o destinatie preferata pentru shopping si entertainment, atragand atat localnici, cat si turisti.

La locatia noastra de bubble tea din Palas Mall Iasi, avem o abordare unica in ceea ce priveste calitatea ingredientelor pe care le folosim. Toate bauturile noastre sunt facute din frunze de ceai organice, oferind o aroma si un gust autentic si natural. Toppingurile noastre, precum perlele din nectar, sunt fara gluten si fara coloranti artificiali, ceea ce inseamna ca oferim o optiune mai sanatoasa pentru clientii nostri. Indiferent daca sunteti in cautarea unei bauturi racoritoare sau doriti sa incercati ceva nou, locatia noastra din Palas Mall Iasi este locul perfect pentru a va bucura de o experienta deosebita.

Tags: #PalasMallIasi #Iasi #ShoppingIasi #BubbleTea #Boba #OrganicTea #NaturalSyrups #GlutenFree #HealthyTreats #TeaLovers #IasiFoodies #PalasMallFoodCourt #DrinkLocalIasi #PalasMallRestaurants

HARTA
LOCAȚIE

str Palas 7A, Iași, Zona Atrium palas mall – langa dr coffee

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.