fbpx

Jay Bubble Tea

Craiova
Promenada Mall

Adresa și zona: Craiova, Calea Severinului nr. 61 (intrarea pe langa Dedeman zona BUZZ si UnderArmor)

Craiova
Promenada Mall

Parter langa magazinul BUZZ si UNDERARMOR 🤗

Jay Bubble Tea, un nume deja cunoscut de iubitorii de ceai cu perle, se pregătește de deschiderea unui nou magazin în inima Craiovei, mai exact în Promenada Mall. Craiova, un oraș vibrant și plin de istorie, renumit pentru parcurile sale frumoase, teatre și arhitectură impresionantă, devine astfel gazda unui nou spațiu dedicat celor care sunt în căutarea unui răsfăț culinar autentic. Noul nostru loc va fi situat la parter, pentru a fi mai aproape de voi, gata să vă ofere o experiență delicioasă și răcoritoare, plină de arome și culori.

De la băuturi clasice la cele mai noi și inovatoare rețete, Jay Bubble Tea își propune să satisfacă toate gusturile, să ofere un produs de calitate și să creeze o atmosferă relaxantă și primitoare pentru toți craiovenii și nu numai. Fie că sunteți în trecere sau doriți să vă bucurați de o băutură savuroasă în timp ce explorați frumusețile orașului, vă așteptăm cu drag să descoperiți lumea fascinantă a ceaiului cu perle la Jay Bubble Tea în Promenada Mall.

Tags: #JayBubbleTeaCraiova #BubbleTeaPromenada #CeaiCuPerle #NouaDeschidere #CraiovaDelights #PromenadaMall #GusturiAutentice #BauturiInovatoare #DescoperaCraiova #ExperientaBubbleTea

HARTA
LOCAȚIE

Craiova, Calea Severinului nr. 61 (intrarea pe langa Dedeman zona BUZZ si UnderArmor)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.