fbpx

Jay Bubble Tea

Constanta
VIVO MALL

Adresa și zona: Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța , zona Carrefour

Constanta
VIVO MALL

Constanta este un oraș cu o istorie bogată și o mulțime de obiective turistice interesante. Printre cele mai populare atracții se numără Muzeul de Istorie și Arheologie din Constanța, unde vizitatorii pot descoperi istoria antică a orașului și regiunii înconjurătoare. Cea mai faimoasă construcție din oraș este farul din secolul al IV-lea, care este considerat cel mai vechi far încă în funcțiune din lume. De asemenea, turistii pot vizita Cazinoul din Constanța, o clădire elegantă și istorică care a fost construită în stilul Belle Epoque și care oferă vederi impresionante ale mării.

Un alt loc popular pentru turiști și locuitorii orașului este VIVO MALL Constanța. Acest centru comercial modern oferă o varietate de magazine și servicii, inclusiv cinema, supermarket și restaurante. Mall-ul este situat în apropierea plajei, oferind oportunități unice de cumpărături și relaxare. În zona Carrefour intrarea 3 din mall, vizitatorii pot găsi și un magazin de Bubble Tea, oferind o selecție de băuturi delicioase și răcoritoare, perfecte pentru a încheia o zi lungă de cumpărături sau pentru a savura o băutură proaspătă.

Tags: #Constanța #MareNeagră #FarulConstanța #CazinoulConstanța #PlajaModern #MuzeuldeIstorieșiArheologieConstanța #MangaiadeVestConstanța #VIVOConstanta #VIVOmall #BubbleTea #BobaTea #BobaLover #MilkTea #TeaTime #DrinkUp #Refreshing #Delicious #Tasty #VIVOBubbleTea

HARTA
LOCAȚIE

Bulevardul Aurel Vlaicu 220, Constanța , zona Carrefour

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.