fbpx

Jay Bubble Tea

Cluj Napoca
Platinia Mall

Adresa și zona: Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372 (intarea din exteriorul cladirii intr Dr Max si Banca OTP)

Cluj Napoca
Platinia Mall

Intarea este din exteriorul mallului intre Dr Max si Banca OTP 🤗

In curand deschidem cea mai interesanta si faina locatie din Cluj Napoca, marca Jay Bubble Tea in Platinia Shopping Center. Aici vom avea un loc special de unde vom avea mereu cele mai noi produse si cele mai noi experiente. Data deschiderii anuntam in curand!

Cu un meniu variat care cuprinde de la băuturi clasice la cele mai avangardiste creații, Jay Bubble Tea promite o experiență de neuitat pentru locuitorii și vizitatorii orașului. Indiferent că sunteți un localnic sau un turist explorând frumusețile și istoria Clujului, vă invităm să faceți o pauză relaxantă și să degustați aromele unice și încântătoare ale băuturilor noastre din Platinia Shopping Center.

Tags: #jaybubbleteaclujnapoca #cluj #clujnapoca #platiniashoppingcenter

HARTA
LOCAȚIE

Calea Mănăștur 2-6, Cluj-Napoca 400372 (intarea din exteriorul cladirii intr Dr Max si Banca OTP)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.