fbpx

Jay Bubble Tea

București
Veranda Mall

Adresa și zona: Strada Ziduri Moși 23, București, Zona Banca Transilvania si Flanco

București
Veranda Mall

Veranda Mall este unul dintre cele mai populare centre comerciale din zona de est a Bucurestiului. Cu o suprafață totală de peste 100.000 de metri pătrați și o arhitectură modernă, acesta aduce un aer proaspăt și vibrant în zona sa. Mall-ul dispune de un număr impresionant de magazine de brand, precum și de multe restaurante și cafenele care acoperă o gamă largă de gusturi culinare.

La Veranda Mall, avem o locație unică și atractivă. Situată la nivelul -1, zona noastră se află în apropierea foodcourt-ului langa Banca Transilvania si Flanco, ușor de accesat și comod pentru clienții noștri. Această locație de 35 mp este potrivită pentru a oferi o experiență relaxantă și prietenoasă clienților noștri care doresc să se bucure de băuturile noastre cu boba și alte delicii. De asemenea, ne mândrim cu calitatea produselor noastre și cu utilizarea ceaiurilor organice și siropuri naturale în prepararea băuturilor noastre, oferind clienților noștri o experiență autentică de boba bubble tea.

Tags: #verandamall #verandamallbucharest #shopping #fashion #style #beauty #foodie #coffee #cafe #restaurant #bubbletea #bobatea #verandabubbletea #bubblenation #refreshment

HARTA
LOCAȚIE

Strada Ziduri Moși 23, București, Zona Banca Transilvania si Flanco

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.