fbpx

Jay Bubble Tea

București
DN1 Value Center

Adresa și zona: Calea Bucureşti 2bis, Balotești, Romania (Langa Hornbach), Intrarea fashion (zona Diverta)

București
DN1 Value Center

DN1 Value Center este un centru comercial situat pe Drumul Național 1, la aproximativ 15 minute de mers cu mașina de centrul orașului București. Acesta găzduiește o varietate de magazine și branduri cunoscute atât la nivel național, cât și internațional, printre care se numără Carrefour, Decathlon, JYSK, Douglas, și multe altele. În plus, există și numeroase spații de agrement, precum cinema, bowling, parc de distracții pentru copii și o selecție variată de restaurante și cafenele.

Locația noastră se află la DN1 Value Center, lângă magazinul Diverta, cu intrarea în clădire prin intrarea Fashion. Suntem mândri să oferim o experiență autentică de boba și bubble tea, cu ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Atmosfera noastră prietenoasă și relaxată este locul perfect pentru a savura o băutură răcoritoare după o zi de cumpărături sau pentru a petrece timp cu prietenii și familia.

Tags: #dn1valuecenter #shoppingdn1valuecenter #dn1valuecentershopping #dn1valuecenterbucuresti #dn1valuecentermall #dn1valuecenterstores #dn1valuecenterfashion #dn1valuecenterdiverta #dn1valuecenterlocation #dn1valuecenterdeals #dn1valuecentersales #dn1valuecenterdiscounts #bucuresti #shoppingbucuresti #bucuresticityshopping

HARTA
LOCAȚIE

Calea Bucureşti 2bis, Balotești, Romania (Langa Hornbach), Intrarea fashion (zona Diverta)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.