fbpx

Jay Bubble Tea

București
Colosseum Mall

Adresa și zona: Șoseaua Chitilei nr. 284, București, Zona Douglas si New Yorker

București
Colosseum Mall

Colosseum Mall, unul dintre cele mai mari centre comerciale din sectorul 1 al Bucureștiului, este renumit pentru conceptul său unic de retail. Centrul comercial găzduiește o mare diversitate de magazine, de la branduri de îmbrăcăminte și accesorii, la spații de petrecere a timpului liber. Colosseum Mall oferă o experiență unică de shopping, cu o varietate mare de produse și servicii pentru toate gusturile și necesitățile.

Locația noastră la parterul centrului comercial, lângă Douglas și New Yorker, face ca accesul la noi să fie foarte ușor, prin intrarea principală a mallului. Vă invităm să ne vizitați și să descoperiți experiența noastră deosebită în lumea băuturilor pe bază de ceai și fructe – Bubble Tea. Cu o varietate mare de arome și combinații, suntem siguri că veți găsi o băutură pe placul dumneavoastră.

Tags: #colosseummall #chitila #bucuresti #shopping #mall #retailtherapy #foodie #bubbletea #bobatea #bobaaddict #bobaheaven #bobalove #bobaobsessed #jaybubbletea #bobalife

HARTA
LOCAȚIE

Șoseaua Chitilei nr. 284, București, Zona Douglas si New Yorker

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.