fbpx

Jay Bubble Tea

București
AFI Cotroceni

Adresa și zona: București, Bulevardul General Paul Teodorescu 4, Zona Teilor / Pandora

București
AFI Cotroceni

AFI Cotroceni este un centru comercial impresionant din București, deschis în 2009, ce oferă o gamă variată de facilități și servicii. Cu peste 300 de magazine, mall-ul este un adevărat paradis al shoppingului. Aici vei găsi branduri internaționale de renume, buticuri elegante, magazine de modă și accesorii, precum și magazine cu produse electronice, cărți și articole pentru casă. Pentru o experiență cinematografică deosebită, AFI Cotroceni dispune de cinematografe moderne cu ecrane de ultimă generație și sunet impecabil. Food court-ul oferă o varietate de opțiuni culinare, de la restaurante cu specific internațional până la fast-food-uri și cafenele cozy. În plus, centrul comercial găzduiește evenimente speciale, expoziții și promoții periodice, menite să atragă și să încânte vizitatorii.

Bubble Tea Shop-ul nostru se află în apropierea magazinului Teilor și magazinului Pandora, oferindu-vă o experiență autentică de boba și bubble tea. Suntem mândri să vă prezentăm o varietate de băuturi delicioase, pregătite cu ingrediente proaspete și de înaltă calitate. Ne dedicăm să vă oferim opțiuni vegane și fără gluten, inclusiv perlele noastre.

Primul Bubble Tea din Romania, care ofera perle fara coloranti artificial, fara glueten si sunt vegane. Într-o atmosferă prietenoasă și relaxată, vă invităm să vă răsfățați cu băuturi răcoritoare și savuroase după o zi de cumpărături sau să petreceți timp plăcut alături de prieteni și familie. Echipa noastră pasionată vă așteaptă să vă surprindă papilele gustative cu arome delicioase și să vă ofere o experiență autentică.

Tags: #jaybubbleteacotroceni #bubbleteacotroceni #bubbleteaaficotroceni #AFI #bubbletea #cotroceni #BubbleTeaVegan #BubbleTeaDelicios #BubbleTeaAutentic #ExperientaDeBoba #BauturiSanatoase #GusturiDeInaltaCalitate #BubbleTeaColorat #SavoareSiRafinament #HaiLaBubbleTea #BobaDeCalitate

HARTA
LOCAȚIE

București, Bulevardul General Paul Teodorescu 4, Zona Teilor / Pandora

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.