fbpx

Jay Bubble Tea

Baia Mare
Vivo! Mall

Adresa și zona: Str. Victoriei 73, Baia Mare, Parter, zona Lidl si Sport Vision

Baia Mare
Vivo! Mall

Baia Mare este un oraș frumos și plin de istorie din nord-vestul României. Printre cele mai importante puncte turistice se numără Muzeul de Artă din Baia Mare, care găzduiește colecții valoroase de artă medievală și modernă, precum și Turnul Ștefan, o clădire emblematică din centrul orașului, construită în secolul al XIV-lea. De asemenea, Turdașul, un parc natural cu lacuri și peșteri, și Rezervația Naturală Dealul Florilor sunt două destinații turistice populare în apropierea orașului.

Centrul comercial Vivo Mall din Baia Mare este unul dintre cele mai populare locuri de cumpărături și de petrecere a timpului liber din oraș. Magazinul nostru de Bubble Tea este situat în centrul comercial, la parter, în zona Lidl și SportVision, oferind o varietate de băuturi proaspete și delicioase de Bubble Tea. Suntem mândri să oferim produse de calitate în această zonă aglomerată și să contribuim la experiența de cumpărături a vizitatorilor Vivo Mall din Baia Mare.

Tags: #BobaTeaBaiaMare #BubbleTeaLovers #VivoMallBaiaMare #DrinkMoreBubbleTea #BaiaMareTourism #BobaAddict #BubbleTeaTime #ExploreBaiaMare #TeaLoverCommunity #BobaFrenzy #BubbleTeaHeaven #BaiaMareCity #BobaObsessed #VivoMall #BubbleTeaLoveBaiaMare

HARTA
LOCAȚIE

Str. Victoriei 73, Baia Mare, Parter, zona Lidl si Sport Vision

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.