fbpx

Jay Bubble Tea

Arad
AFI Retail Park

Adresa și zona: Calea Aurel Vlaicu 14, Arad, intrare principala, zona Carturesti

Arad
AFI Retail Park

AFI Arad este primul parc comercial dezvoltat de AFI Europe în România și se află în construcție începând din 2022. AFI Arad va găzdui branduri internaționale precum Carrefour, Leroy Merlin și Media Galaxy, dar și alte mărci cunoscute, precum Burger King și Half Price. În prezent, McDonald’sul este deja prezent în proiect cu primul său restaurant Drive-Thru din Arad.

Noua noastra locatie se afla in AFI Retail Park, langa magazinul M si vizavi de Money Gold si vis a vis de Carturesti. Conceptul nostru ofera o experienta placuta si confortabila, cu o locatie interna dotata cu mese si scaune pentru a savura produsele noastre. Vino sa descoperi aromele noastre unice de ceai si perle boba pentru a te relaxa intr-un mediu placut si primitor. Te asteptam cu drag!

Tags: #afiarad #retailpark #shoppingcenter #arad #newopening #carrefour #leroymerlin #mediagalaxy #halfprice #burgerking #bubbletea #afiretailpark #moneygold #carturesti #indoorseating #comfort #boba #refreshment #drinks #snacks #cozy #relax #chill #cafestyle #tasty

HARTA
LOCAȚIE

Calea Aurel Vlaicu 14, Arad, intrare principala, zona Carturesti

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.