fbpx

Jay Bubble Tea

Alba Iulia
Carolina Mall

Adresa și zona: Strada Alexandru Ioan Cuza 2, Alba Iulia (langa NewYorker si Douglas)

Alba Iulia
Carolina Mall

Parter langa SportVision si Douglas 🤗

Jay Bubble Tea, îmbinând tradiționalul cu modernul, se mândrește să anunțe o nouă locație în orașul Alba Iulia, aducând băuturile sale unice și rafinate în inima Carolina Mall! Alba Iulia, un oraș cu o importanță istorică semnificativă, cunoscut pentru Cetatea Alba Carolina și atmosfera sa vibrantă, își deschide porțile pentru a întâmpina cultura delicioasă a ceaiului cu perle. Locația noastră va fi la parter, convenabil situată aproape de magazinele Douglas și New Yorker, pentru a satisface dorințele fiecărui client care caută o experiență gustativă excepțională.

Cu un meniu variat care cuprinde de la băuturi clasice la cele mai avangardiste creații, Jay Bubble Tea promite o experiență de neuitat pentru locuitorii și vizitatorii orașului. Indiferent că sunteți un localnic sau un turist explorând frumusețile și istoria Alba Iuliei, vă invităm să faceți o pauză relaxantă și să degustați aromele unice și încântătoare ale băuturilor noastre în Carolina Mall.

Tags: #JayBubbleTeaAlbaIulia #BubbleTeaCarolinaMall #CeaiCuPerleAlbaIulia #DescoperaAlbaIulia #CarolinaMallDelights #GusturiUnice #ExperientaJayBubbleTea #AromeInconfundabile #RelaxareInCarolinaMall #InovațieGustativă

HARTA
LOCAȚIE

Strada Alexandru Ioan Cuza 2, Alba Iulia (langa NewYorker si Douglas)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.