fbpx

Jay Bubble Tea

Brașov
AFI Brașov

Adresa și zona: Brasov, Bulevardul 15 Noiembrie nr 78 (Parter, intre NIKE si BIGOTTI)

Brașov
AFI Brașov

Zona BIGOTTI si NIKE in AFI BRASOV 🤗

Suntem încântați să vă anunțăm deschiderea celei mai recente locații Jay Bubble Tea în inima celui mai nou și mai frumos mall din Brașov, AFI Mall, începând cu data de 12 noiembrie. Brașovul, cu peisajele sale montane de vis, arhitectura medievală captivantă și atmosfera vibrantă, este locul perfect pentru a găzdui experiența unică a ceaiului cu perle pe care Jay Bubble Tea o oferă.

Alegerea noastră de a fi prezenți în acest mall spectaculos subliniază angajamentul nostru de a oferi clienților o experiență de neegalat, într-un cadru modern și elegant. Locația noastră, situată convenabil la parter, este gândită să fie cât mai aproape de voi, asigurându-vă accesul rapid la băuturile voastre preferate. Fie că doriți să faceți o pauză relaxantă în timpul sesiunii de shopping sau pur și simplu să încercați ceva nou și delicios, Jay Bubble Tea este alegerea perfectă.

Tags: #jaybubbletea #brasov #bubbletea #JayBubbleTeaAFIBrasov #CelMaiNouMallBrasov #BubbleTeaBrasov #LuxuryTeaExperience #AFIMallBrasov #DescoperaBrasov #GourmetBubbleTea #InimaBrasovului #CeaiCuPerleDeLuxe #SpectacolGustativBrasov

HARTA
LOCAȚIE

Brasov, Bulevardul 15 Noiembrie nr 78 (Parter, intre NIKE si BIGOTTI)

VREI SĂ FACI PARTE DIN ECHIPA NOASTRĂ?

Oricare ar fi experiența ta, ai găsit schimbarea pe care o cauți. La Jay Bubble Tea noi creăm o balanță perfectă între viață, muncă și joacă. Cu o cultură dezvoltată în jurul valorilor noastre de distracție, calitate și inovare, ne ținem ochii și ușile deschise pentru persoanele talentate care doresc să se alăture echipei noastre.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.