fbpx

Despre Bubble Tea,
Delicioasă Băutură Asiatică!

JAY bubble tea

arad afi retail park mall 1 december jay bubble tea
baia mare vivo december jay bubble tea-min
AFI BRASOV mall december jay bubble tea-min
AFI COTROCENI mall december jay bubble tea-min

Bun venit la Jay Bubble Tea, locul unde te poți bucura de cele mai delicioase băuturi cu bule într-o atmosferă plină de bucurie și energie pozitivă! Știm că atunci când vine vorba de alegerea băuturii preferate, nu trebuie să faci nicio concesie, așa că am creat o gamă variată de bubble tea-uri cu perle explozibile care îți vor oferi o experiență culinară memorabilă. Cu ingrediente proaspete și de calitate, precum și perle explozibile vegane, fără gluten și fără coloranți artificiali, ne asigurăm că băuturile noastre sunt nu doar delicioase, ci și sănătoase.

Dar nu e doar despre băuturi la Jay Bubble Tea – este și despre experiență. Vrem să te simți ca acasă și să te distrezi în timp ce îți savurezi băutura preferată. Așadar, lasă-ți toate grijile deoparte și bucură-te de momentul tău de răsfăț. În plus, vrem să fim siguri că toți clienții noștri se simt bineveniți și acceptați. Indiferent de preferințe sau stil, suntem aici pentru a te încânta și a te face să te simți ca parte din familia Jay Bubble Tea. Deci, hai să te bucuri de cele mai bune băuturi cu bule din locațiile noastre și să petreci momente de neuitat alături de noi! 

Despre Bubble Tea?

Apărută în Taiwan, Bubble Tea este o băutură care devine din ce în ce mai populară în întreaga lume. Mai întâi s-a răspândit rapid în Asia, cu timpul devenind foarte populară în rândul tinerilor în America, Europa, Australia și Noua Zeelandă.

Bubble Tea -ul nostru este preparat din ceai verde Jasmine sau negru Assam Black, mixat fie cu fructe, fie cu lapte sau creamer la care se adaugă perle de tapioca. Există totuși multe variante disponibile. Unele conțin îndulcitori, iar altele au o consistență mai cremoasă, ca un smoothie sau un milkshake. Perlele de tapioca (boba) sau perle din suc natural de fructe sunt, de asemenea, adăugate la băutură. Acestea sunt disponibile în mai multe culori și gusturi diferite. Băuturile pot fi servite atât calde, cât și reci. Dacă doriți vreodată o băutură proaspătă, suntem aici pentru voi!

Frunze De Ceai

În fiecare băutură folosim cele mai premium ceaiuri și ingrediente. (Jasmin Green Tea
& Assam Black Tea)

Tapioca

Perlele de tapioca (mărgele negre) au o forma rotundă, care seamănă cu bijuteriile preferate ale femeilor, perlele.

Ce sunt perlele de Tapioca? DE CE AR TREBUI SĂ le CONSUMĂM?

Tapioca este amidonul extras din rădăcina de manioc.  Beneficiile aduse de tapioca în organism sunt numeroase. Dintre aceastea mentionam: îmbunătăţirea digestiei, a circulaţiei sângelui, reducerea colesterolului, menţinerea sănătăţii inimii, prevenirea bolii Alzheimer, a malformaţiilor congenitale, de asemenea, protejează densitatea minerală a oaselor, ajută la creşterea numărului celule roşii din sânge. 

Toate acestea sunt posibile datorită compoziţiei sale unice de carbohidraţi, vitamine, minerale şi compuşi organici, incluzând un nivel foarte scăzut de grăsimi saturate, colesterol şi sodiu. Mai mult, tapioca conţine vitamine din complexul B, precum şi fier, magneziu şi calciu.

Ce sunt perlele explozibile?

Acestea sunt cele mai populare, deoarece nu există o senzație mai bună decât o minge minusculă care explodează în gură, cu un gust delicios pentru câteva secunde. Acest lucru face ca ceaiul Bubble Tea să fie o băutură distractivă.

FĂRĂ COLORANȚI ARTIFICIALI! Avem grijă deosebită în selectarea ingredientelor de cea mai înaltă calitate pentru produsele noastre, evitând astfel utilizarea ingredientelor artificiale. Astfel, excludem coloranții, folosind doar ingrediente precum caroten (vitamina A), antocianină sau carbuni vegetali. Aceste perle sunt 100% VEGAN ȘI GLUTENFREE – Îți faci griji pentru dieta ta vegană sau fără gluten? Nu-ti trebuie să faci griji, perle noastre nu au gluten și nu este făcut din gelatină, ci este făcut cu un extract natural de alge marine.

Popping Boba

Perlele explozibile conțin suc de fructe natural, astfel obținem mai multă aromă și un gust mai delicios!

Bubble Tea

Ceaiul Bubble Tea este o băutură pe bază de ceai originară din Taiwan din anii 1980.

De ce băutura se numește Bubble Tea?

În ciuda convingerii generale, denumirea nu se datorează formei perlelor de tapioca sau bilelor explozibile, ci amestecării intense a ceaiului, dupa care mii de bule minuscule apar pe suprafața băuturii.

Cât de mult zahăr au ceaiurile Jay Bubble Tea?

Acest lucru depinde de cerințele / preferințele clienților. Puteți comanda ceai natural de Jasmin sau Assam Black, fără zahăr (de exemplu, pentru diabetici) sau ceai original Jay Bubble Tea, cu siropuri aromate îndulcite natural.

Ce fel de lapte este utilizat pentru ceaiurile cremoase?

Folosim pudre cremoase și delicioase. Toate băuturile cremoase conțin produse lactate si proteine. La cerința clientului putem folosi în loc de prafuri cremoase, lapte proaspăt, lapte de migdale sau de soia.

Aș dori să dau acest ceai copilului meu sub 4 ani, Pot?

Jay Bubble Tea nu recomandă copiilor să adauge perle de tapioca, jeleu sau bile explozibile în ceaiul lor, până la vârsta de 4 ani, deoarece le este mai dificil să mestece aceste perle (toppingul). Posibilitate de înnec.

error: CONTINUT PROTEJAT!

Multumim!

multumim pentru feedbackul tau!

Vă mulțumim întotdeauna pentru feedback-ul dvs. cu privire la serviciile noastre și experiența dvs. în magazin – indiferent dacă a fost amabila si de folos sau daca nu a fost pe masura asteptarilor dumneavoastra.

BUNA!

Intra in contul tau:

YOU ROCK!

MULTUMIM!

AM PRIMIT MESAJUL TAU. URMEAZA SA Analizam raspunsurile. ITI MULTUMIM PENTRU TIMPUL ACORDAT. O ZI FRUMOASA!

Folosim cookie-uri 🍪 pentru a oferi cea mai bună experiență. Prin continuarea utilizării site-ului nostru web, sunteți de acord cu termenii si politica noastră de cookie-uri.